12 Ağustos 2015 Çarşamba

Görevimiz Tehlike 5 Filmini Türkçe Full İzle - 2015

Görevimiz Tehlike 5 Filmini Türkçe Full İzle - 2015
Görevimiz Tehlike 5 Filmini Türkçe Full İzle - 2015

Görevimiz Tehlike 5 Filmi. Filmin 5. serisi sizlerle paylaşıyoruz. Yönetmen Christopher McQuarrie yine her zaman ki gibi film de izleyicileri büyülemeye devam ediyor. 31 Temmuz 2015 ' te Türkiye'de vizyona giren sinema filmi için filmin serisini izleyenler her zaman ki gibi yine büyük beklenti için deydi. Ancak yönetmen yine büyük beklentileri karşılayacağını izleyiciler ile paylaştı. Tom Cruise bu film de yine başrol de oynuyor. Tahmini imdb puanı 8.0 olarak bekleniyor. Ayrıca filmin yapımcısı da başrol de görev yapan Tom Cruise. Bir diğer başrol oyuncularını sayar isek onlar da başarılı oyuncular ; Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames ' dan oluşuyor. Mission: Impossible - Rogue Nation ismi ülkemiz de her zaman ki gibi Görevimiz Tehlike 5 olarak biliniyor yunusemrecelik.blogspot.com olarak bu filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz. Görevimiz Tehlike 5 filmini full izle türkçe dublaj.

Konusu : Ekibimizin lideri Ethan Hunt yine en karmaşık ve en tehlikli işleri üstüne alır. Onun bu görevleri almasında ekibinin profesyonel olmasının payı büyüktür. Fakat bu sefer ki işleri daha karışık ayrıca daha tehlikelidir. Çünkü söz konusu olan Syndicate adlı para dolandırıcısı ise her an bir sorun ve olmsuz bir durum olabilir. İşte Hunt ve eprofesyonel ekibine bu dolandırıcıyı çökertme görevi verilir. Uluslararası Para Fonu yani IMF’ye saldıracak olan Syndicate durdurulmalıdır fakat nasıl bir önlemle ve hangi tehlikeleri göz alarak durdurulacak ? Tom Cruise zamanla yaşlanmışsa da filmde göreceğiniz üzere gençliğinden ve maceralı ruhundan ödün vermemektedir. Keyifli seyirler dileriz.



Aramalar : Görevimiz Tehlike 5 filmini izle, Görevimiz Tehlike 5 full izle, Görevimiz Tehlike 5 türkçe dublaj izle, Görevimiz Tehlike 5 tek part izle, Görevimiz Tehlike 5

İlgilendiğim konular hakkında kısa ve öz yazıların ve kendimce eleştrilerin bulunduğu okurken aynı zamanda bilgilenebileceğiniz bir blog sitesi.


İfadelerİfadeler