29 Temmuz 2015 Çarşamba

Windows 10 Pro 32&64 Bit Full İndir (Türkçe) - Torrent

Windows 10 Pro 32&64 Bit Full İndir (Türkçe) - Torrent

Windows 10 Pro 64 Bit Full İndir (Türkçe) - Torrent

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir teknoloji gündeminde olan Windows 10 nihayet çıkışını gerçekleştirdi ve artık bilgisayarlarımıza full sürümünü kurabiliyoruz. Yaklaşık 3 GB civarında bir kurulum dosyasına sahip olan Windows 10 Full İndir'i kolayca indirebilmeniz için torrent ve tek link seçeneğinin yanı sıra Microsoft sitesinden orijinal indirme linklerini de veriyoruz.

Full sürümü 64 bit olup Türkçe dil ile birlikte gelmektedir. Aktivasyon için Kms programı yardımıyla yapılmaktadır. Ayrıca Microsoft üzerinden hem 32 bit hem de 64 bit seçeneğiyle indirebilirsiniz. Kurulum dosyasından Pro veya Home sürümlerinden birini seçip ister USB Flash üzerine yazdırabilir isterseniz de ISO dosyası olarak indirebilirsiniz.

Windows 10 Format Atma ve Kurulum
  1. 64 Bit sürümünü bilgisayarınıza indirin.
  2. İndirme işlemi bitince Rufus programıyla Flash belleğinize iso dosyasını yazdırın. (Flash belleği biçimlendirmeniz gerekebilir.)
  3. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatarak bios sürümünüze göre F7, F8 veya ESC gibi duşlara basarak Flash Belleği seçin.
  4. Daha sonra Windows 10 Professional kurulumunu yapabilirsiniz.

İlgilendiğim konular hakkında kısa ve öz yazıların ve kendimce eleştrilerin bulunduğu okurken aynı zamanda bilgilenebileceğiniz bir blog sitesi.


İfadelerİfadeler